29 Kasım 2008 Cumartesi

Doğalgaz Borç Sorgulama

Doğalgaz Borç Sorgulama
Aşağıdaki linkler yoluyla, bulunduğunuz kente göre doğalgaz faturalarınızı sorgulayabilir, doğalgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca arıza bildirimi, ödeme, abonelik gibi bazı işlemleri online olarak yapabilirsiniz.

İGDAŞ
İGDAŞ - İSTANBUL GAZ DAĞITIM A.Ş.İGDAŞ konusunda her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz gibi, borç sorgulama, fatura ödeme, bir sonraki faturanızı hesaplama, online sözleşme gibi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.
İGDAŞ Fatura / Borç SorgulamaTesisat ve daire numaranızı girerek, bu dönem ya da geçmişe ait İGDAŞ fatura bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
İGDAŞ e-FaturaİGDAŞ faturanızın email adresinize gönderilmesi için tıklayınız.
İGDAŞ İnternet ŞubesiİGDAŞ fatura ödemelerinizi online bankacılık rahatlığı ile gerçekleştirin. İşlemi, ücretsiz üye olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Malatyagaz
MalatyagazMalatya'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Malatyagaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Malatyagaz Borç SorgulamaMalatyagaz resmi sitesinde, online olarak Malatyagaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Malatyagaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.
İGDAŞ Online AbonelikİGDAŞ abonelik başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz. (Not: Bu bölümü gündüz mesai saatleri içinde kullanınız. Günlük döviz kurları belirlenmeden işlem yapılmamaktadır.)
İGDAŞ Online SözleşmeİGDAŞ sözleşmenizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.
İGDAŞ Cep'ten ödeme (CepGaz)Türkiye'de ilk defa İGDAŞ abonelerinin faydalanacağı bu sistemle aboneler cep telefonlarını kullanarak online olarak fatura ödemesi yapabilecekler. Sistemden faydalanmak için abonelerin GPRS ve wap uyumlu cep telefonlarından wap.igdas.com.tr adresine bağlanarak mobil ödeme programını (CepGaz) telefonlarına indirmeleri yeterli.

Başkentgaz
BAŞKENTGAZ - BAŞKENT DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş.Başkent Ankara'nın doğalgaz dağıtımını üstlenen Başkentgaz konusunda her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz gibi, borç sorgulama, fatura ödeme, bir sonraki faturanızı hesaplama, online sözleşme gibi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.
Başkentgaz Fatura / Borç SorgulamaAbone numaranızın ilk sekiz karakterini girerek, bu ay ya da geçmişe ait Başkentgaz doğal gaz fatura bilgilerinizi ve borcunuzu öğrenebilirsiniz.
Başkentgaz Doğalgaz Faturası HesaplamaSorgulama ekranında tutar veya doğalgaz miktarı alanlarından birine değer girerek, doğal gaz faturanızı öğrenebilirsiniz.
Başkentgaz Doğalgaz Alış BilgileriSorgulama ekranına abone numaranızın ilk 8 karakterini girerek doğalgaz alış bilgilerini edinebilirsiniz.
Başkentgaz Pil İadesi SorgulamaSorgulama ekranına abonelik numaranızın tamamını girerek pil iadesi sorgulaması yapabilirsiniz.
Başkentgaz Doğalgaz FiyatlarıAnkara'daki doğal gaz fiyatlarını öğrenmik için tıklayınz.
Doğalgaz Yeterlilik Belgesi Alan FirmalarAnkara'da doğalgaz proje yetkisine sahip olan firmalar bu sayfada yer alıyor.
Doğalgaz AboneliğiBaşkentgaz doğalgaz aboneliği için gerekli koşullar, belgeler ve işlemleri öğrenmek için bu bölümü ziyaret ediniz.

İzmirgaz
İzmirgazİzmir'de doğal gaz dağıtımını üstlenen İzmirgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
İzmirgaz Borç Sorgulamaİzmirgaz resmi sitesinde, online olarak İzmirgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. İzmirgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

AGDAŞ
AGDAŞAdapazarı'nda doğalgaz dağıtımını üstlenen AGDAŞ'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
AGDAŞ Borç SorgulamaAGDAŞ resmi sitesinde, online olarak AGDAŞ borcunuzu öğrenebilirsiniz. AGDAŞ faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Badaş
BadaşBandırma'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Badaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Badaş Borç SorgulamaBadaş resmi sitesinde, online olarak Badaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Badaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bursagaz

Bursa'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Bursagaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Bursagaz Borç SorgulamaBursagaz resmi sitesinde, online olarak Bursagaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Bursagaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Çordaş
ÇordaşÇorlu'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Çordaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Çordaş Borç SorgulamaÇordaş resmi sitesinde, online olarak Çordaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Çordaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Çorumgaz
ÇorumgazÇorum'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Çorumgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Çorumgaz Borç SorgulamaÇorumgaz resmi sitesinde, online olarak Çorumgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Çorumgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Kentgaz
KentgazDenizli'de doğal gaz dağıtımını üstlenen Kentgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Kentgaz Borç SorgulamaKentgaz resmi sitesinde, online olarak Kentgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Kentgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Palen
PalenErzurum'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Palen'in resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Palen Borç SorgulamaPalen resmi sitesinde, online olarak Palen borcunuzu öğrenebilirsiniz. Palen faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Esgaz
EsgazEskişehir'de doğal gaz dağıtımını üstlenen Esgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Esgaz Borç SorgulamaEsgaz resmi sitesinde, online olarak Esgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Esgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız

Gazdaş
GazdaşGaziantep, Kilis ve Nizip'te doğal gaz dağıtımını üstlenen Gazdaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Gazdaş Borç SorgulamaGazdaş resmi sitesinde, online olarak Gazdaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Gazdaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Palgaz
PalgazGebze, Darıca, Çayırova, Şekerpınar, dilovası ve Tavşancıl'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Palgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Palgaz Borç SorgulamaPalgaz resmi sitesinde, online olarak Palgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Palgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Gemdaş
GemdaşGemlik'te doğal gaz dağıtımını üstlenen Gemdaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Gemdaş Borç SorgulamaGemdaş resmi sitesinde, online olarak Gemdaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Gemdaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

İzmirgaz
İzmirgazİzmir'de doğal gaz dağıtımını üstlenen İzmirgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
İzmirgaz Borç Sorgulamaİzmirgaz resmi sitesinde, online olarak İzmirgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. İzmirgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

İZGAZ
İZGAZİzmit'te doğal gaz dağıtımını üstlenen İZGAZ'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
İZGAZ Borç SorgulamaİZGAZ resmi sitesinde, online olarak İZGAZ borcunuzu öğrenebilirsiniz. İZGAZ faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Kargaz
KargazKars-Ardahan-Sarıkamış'ta doğal gaz dağıtımını üstlenen Kargaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Kargaz Borç SorgulamaKargaz resmi sitesinde, online olarak Kargaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Kargaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Kayserigaz
KayserigazKayseri'de doğal gaz dağıtımını üstlenen Kayserigaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Kayserigaz Borç SorgulamaKayserigaz resmi sitesinde, online olarak Kayserigaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Kayserigaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Kırgaz
KırgazKırıkkale ve Kırşehir'de doğal gaz dağıtımını üstlenen Kırgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Kırgaz Borç SorgulamaKırgaz resmi sitesinde, online olarak Kırgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Kırgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Çinigaz
ÇinigazKütahya'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Çinigaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Çinigaz Borç SorgulamaÇinigaz resmi sitesinde, online olarak Çinigaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Çinigaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Manisagaz
ManisagazManisa'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Manisagaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Manisagaz Borç SorgulamaManisagaz resmi sitesinde, online olarak Manisagaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Manisagaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Polgaz
PolgazPolatlı'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Polgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Polgaz Borç SorgulamaPolgaz resmi sitesinde, online olarak Polgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Polgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Samgaz
SamgazSamsun'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Samgaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Samgaz Borç SorgulamaSamgaz resmi sitesinde, online olarak Samgaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Samgaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Sidaş
SidaşSivas'ta doğal gaz dağıtımını üstlenen Sidaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Sidaş Borç SorgulamaSidaş resmi sitesinde, online olarak Sidaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Sidaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Trakya Gazdaş
Trakya GazdaşTekirdağ, Muratlı, Edirne, Kırklareli, Kavaklı, Babaeski, Lüleburgaz, Evrensekiz, Büyükkarıştıran, Misinli, Ulaş, Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç Velimeşe ve Veliköy'de doğal gaz dağıtımını üstlenen Trakya Gazdaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Trakya Gazdaş Borç SorgulamaTrakya Gazdaş resmi sitesinde, online olarak Trakya Gazdaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Trakya Gazdaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Udaş
UdaşUşak'ta doğal gaz dağıtımını üstlenen Udaş'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Udaş Borç SorgulamaUdaş resmi sitesinde, online olarak Udaş borcunuzu öğrenebilirsiniz. Udaş faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Armagaz
ArmagazYalova'da doğal gaz dağıtımını üstlenen Armagaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Armagaz Borç SorgulamaArmagaz resmi sitesinde, online olarak Armagaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Armagaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Sürmeligaz
SürmeligazYozgat'ta doğal gaz dağıtımını üstlenen Sürmeligaz'ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Sürmeligaz Borç SorgulamaSürmeligaz resmi sitesinde, online olarak Sürmeligaz borcunuzu öğrenebilirsiniz. Sürmeligaz faturanızı sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Hiç yorum yok: