29 Kasım 2008 Cumartesi

Su Borç Sorgulama

Aşağıdaki linkler yoluyla büyükşehir belediyesi olan İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Adapazarı, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmit, Kayseri, Konya, Mersin ve Samsun su faturalarınızı sorgulayabilir, su borcunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca arıza bildirimi, ödeme, abonelik gibi bazı işlemleri online olarak yapabilirsiniz.

İski

İSKİ - İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ
İSKİ Borç Sorgulama, İSKİ Fatura, İSKİ Ödeme, İSKİ Arıza Bildirimi gibi işlemleri online olarak bilgisayarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
İSKİ Borç Sorgulama İSKİ'ye olan tüm borcunuzu ve geçmiş dönem borcunuzu sorgulayabilir, son fatura bilgilerinizi öğrenebilir, son bir yıllık fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler için mukavele numaranızı yazmanız yeterli.
İSKİ Fatura Hesaplama
Mukavele numaranızı yazarak İSKİ faturanızı hesaplayabilirsiniz.
İSKİ Arıza Bildirimi
İSKİ ile ilgili her türlü arıza bildirimini online olarak yapabilirsiniz.
İSKİ Kaçak Su İhbar
ıKaçak su kullananlar hepimizin cebinden çalıyor. Bu kişileri "bilgileriniz kimli kalmak üçere" İSKİ'ye bildirmek bir vatandaşlık görevidir.
İSKİ Fatura Ödeme
İSKİ'ye ücretsiz üye olarak, İSKİ faturalarınızı internet üzerinden ödeyebilirsiniz.
İSKİ Fatura İtiraz
İSKİ faturanıza itirazınızı, bilgisayarınızdan yapabilirsiniz.
İSKİ Mukavele Başvurusu
İSKİ mukavele başvurunuzu internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz

ASKİ
ASKİ - Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
ASKİ Borç Sorgulama
ASKİ resmi sitesinde, ASKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, ASKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz. Bu hizmetten yararlanmak için siteye üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işleminizi aynı sayfadaki link yoluyla gerçekleştirebilrisiniz.

İZSU
İZSU - İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İzsu) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
İZSU Borç Sorgulama
İZSU resmi sitesinde, İZSU faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, İZSU borcunuzu öğrenebilirsiniz.

Adana ASKİ
Adana ASKİ - Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (Adana ASKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Adana ASKİ Borç Sorgulama
Adana ASKİ resmi sitesinde, su faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, Adana ASKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

ADASU
ADASU - Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi
Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ADASU) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
ADASU Borç Sorgulama
ADASU resmi sitesinde, ADASU faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, ADASU borcunuzu öğrenebilirsiniz.

ASAT
ASAT - Antalya Su ve Atıksu İdaresi
Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
ASAT Borç Sorgulama
ASAT resmi sitesinde, ASAT faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, ASAT borcunuzu öğrenebilirsiniz.

BUSKİ
BUSKİ - Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi
Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (BUSKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
BUSKİ Borç Sorgulama
BUSKİ resmi sitesinde, BUSKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, BUSKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz. Bu hizmetten yararlanmak için üyelik gerekmektedir. Üyelik işleminizi aynı sayfadan ücretsiz yapabilirsiniz.

DİSKİ
DİSKİ - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (DİSKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
DİSKİ Borç Sorgulama
DİSKİ resmi sitesinde, DİSKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, DİSKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

ESKİ
ESKİ - Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi
Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ESKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
ESKİ Borç Sorgulama
ESKİ resmi sitesinde, ESKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, ESKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

Eskişehir ESKİ
Eskişehir ESKİ - Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi
Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (Eskişehir ESKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
Eskişehir ESKİ Borç Sorgulama
Eskişehir ESKİ resmi sitesinde, Eskişehir ESKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, Eskişehir ESKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

GASKİ
GASKİ - Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (GASKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
GASKİ Borç Sorgulama
GASKİ resmi sitesinde, GASKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, GASKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

İSU
İSU - İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi
İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İSU) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
İSU Borç Sorgulama
İSU resmi sitesinde, İSU faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, İSU borcunuzu öğrenebilirsiniz.

KASKİ
KASKİ - Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi
Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (KASKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
KASKİ Borç Sorgulama
KASKİ resmi sitesinde, KASKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, KASKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

KOSKİ
KOSKİ - Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi
Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (KOSKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
KOSKİ Borç Sorgulama
KOSKİ resmi sitesinde, KOSKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, KOSKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

MESKİ

MESKİ - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MESKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
MESKİ Borç Sorgulama
MESKİ resmi sitesinde, MESKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, MESKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

SASKİ
SASKİ - Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi
Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (SASKİ) resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar ve laboratuvar hizmetleri konusunda bilgiler de var. Sitede online olarak borç-fatura sorgulaması yapabilir, arıza bildirebilir, itirazda bulunabilirsiniz.
SASKİ Borç Sorgulama
SASKİ resmi sitesinde, SASKİ faturanızı sorgulayabilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki kutuya abonelik numaranızı girerek, SASKİ borcunuzu öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok: